Kombinerad degblandare och rulle "multifunktionell": - Färska pastarullare
Helt tillverkad i rostfritt stål.
Denna maskin är designad för produktion av pasta från råvaror som durum- eller vetemjöl med tillsats av vatten och/eller ägg, samt spenat för grön pasta eller tomatpuré för röd pasta.
Som grund kan den knåda deg (kapacitet för bunke 4 kg mjöl) samt kavla ut pastaplattor med en bredd på 170 mm (justerbar tjocklek).
Maskinen uppfyller gällande "CE"-normer för säkerhet och hygien.
Några praktiska tips:
* Förberedelse av smördeg för ravioli:
70% typ 00 mjöl,
30% durumsemolina,
5 ägg per kg + vatten
knåda i cirka 10 minuter,
degen bör ha en fuktighetsprocent mellan ägg och vatten på cirka 32%.
* Förberedelse av deg för tagliatelle:
50% typ 00 mjöl,
50% durumsemolina,
7/10 ägg per kg
eller
100% durumsemolina,
Referens: LP17M-230/1
Märke: Diamant Europe
Nettovikt (kg): 62
Dimensioner i mm (LxBxH): 400x520xh630
Volym (m³): 0,28
Effekt (kW): 0,9
Strömförsörjning (Volt): 230/1N 50Hz
HP: 1.2