Produkter för vete grinder (3)

Professionell köttkvarn TC12E - SY21122412

Professionell köttkvarn TC12E - SY21122412

- Hackmaskin särskilt lämplig för professionell matlagning - Tillverkad av tryckgjuten och polerad aluminium, köttkvarn med oljebad, munstycke och propeller i livsmedelsbehandlad gjutjärn - Stålknivar och -blad i rostfritt stål AISI 304 - IP54-kontroller med NVR
Restträskross

Restträskross

Restträsmaskin AZR 1000 S Special 37 kW-V 7 - Tillverkare: Reinbold - Typ: AZR 1000 S Special V7 - Tillverkningsår: Ny
Kombinerad degblandare och rulle "multifunktionell": - Färska pastarullare

Kombinerad degblandare och rulle "multifunktionell": - Färska pastarullare

Helt tillverkad i rostfritt stål. Denna maskin är designad för produktion av pasta från råvaror som durum- eller vetemjöl med tillsats av vatten och/eller ägg, samt spenat för grön pasta eller tomatpuré för röd pasta. Som grund kan den knåda deg (kapacitet för bunke 4 kg mjöl) samt kavla ut pastaplattor med en bredd på 170 mm (justerbar tjocklek). Maskinen uppfyller gällande "CE"-normer för säkerhet och hygien. Några praktiska tips: * Förberedelse av smördeg för ravioli: 70% typ 00 mjöl, 30% durumsemolina, 5 ägg per kg + vatten knåda i cirka 10 minuter, degen bör ha en fuktighetsprocent mellan ägg och vatten på cirka 32%. * Förberedelse av deg för tagliatelle: 50% typ 00 mjöl, 50% durumsemolina, 7/10 ägg per kg eller 100% durumsemolina, Referens: LP17M-230/1 Märke: Diamant Europe Nettovikt (kg): 62 Dimensioner i mm (LxBxH): 400x520xh630 Volym (m³): 0,28 Effekt (kW): 0,9 Strömförsörjning (Volt): 230/1N 50Hz HP: 1.2